www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
10. Lipnja 2018.

POC kacige - od sada u ponudi Keindl Sporta

POC kacige - od sada u ponudi Keindl Sporta

POC je švedska tvrtka osnovana 2005. godine. Okorjeli biciklisti odmah će prepoznati POC kacigu zbog njihovog jedinstvenog dizajna te inovativnih rješenja. 

To su prepoznali i vrhunski sportaši pa su POC kacige skupile više od 50 medalja na igrama, olimpijadama i svjetskim prvenstvima. Danas je POC prisutan u 25 zemalja i dobitnik više od 40 prestižnih nagrada za sigurnost, dizajn i inovacije.TECTAL.jpg (101 KB)

MTB kaciga POC Tectal - 1.499 kn

Dobro prozračeni Tectal posebno je razvijen za agresivnu vožnju stazom i enduro utrke i uključuje sustav aramidnih mostova iz nagrađivane POCove kacige Trabec. Ojačani EPS liner osigurava visoku razinu zaštite, a jednodijelna konstrukcija školjke dodatno pojačava sigurnosna svojstva i konstrukcijsku cjelovitost kacige uz održavanje male težine.

Tectal nudi veću pokrivenost od konvencionalnih MTB kaciga i ima vrlo učinkovit ventilacijski sustav. Lagani sustav za podešavanje veličine osigurava udobno i sigurno prianjanje.

Od glavnih značajki ističemo:

  •             EPS liner
  •             vanjska PC školjka
  •             jednodijelna konstrukcija
  •             mreža aramidnih vlakana za zaštitu i izdržljivost
  •             dizajnirana da pruži veću pokrivenost stražnjeg dijela glave
  •             sustav podešavanja veličine
  •             podesivi vizir
  •             Recco reflektor

OCTAL.jpg (120 KB)

Cestovna kaciga POC Octal - 1.499 kn

Nagrađivana Octal kaciga dizajnirana je kako bi podigla razinu sigurnosti cestovne kacige i ponudila optimalnu ventilaciju i udobnost, a teži manje od 200 grama (veličina M, CE verzija). Octal pruža veću pokrivenost i dodatnu zaštitu za stražnji dio glave, a EPS liner je strateški deblji na najizloženijim područjima. 

POC je pristupio ventilaciji na jedinstven način i umjesto mnogo malih Octal ima manje većih ventilacijskih otvora. Ovakav dizajn omogućava više strujanja zraka kroz kacigu što također rezultira aerodinamičkim učinkom. Lagani sistem za podešavanje veličine osigurava udobno i sigurno prianjanje dok Coolbest podstava pomaže smanjiti temperaturu između kacige i glave. 

POC kacige možete pogledati i isprobati kako vam stoje na glavi u trgovinama Keindl Sporta na adresi Vitezićeva ulica 1a i Reljkovićeva ulica 2 u Zagrebu ili klikom na www.keindl-sport.hr.

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh