objavio:
22. Listopada 2018.

Rudy Project Spectrum 2019

Rudy Project Spectrum 2019

Cestovna kaciga koja svakako ne spada u prosjek.

Cestovna kaciga koja svakako ne spada u prosjek. Spectrum model za 2019 godinu je zamišljen da spoji udobnost, sigurnost i dizajn u cjelinu koja će značiti više. Kacigu smo testirali na desetak vožnji i možemo reći da se osjeti napor koju su uložili u razvoj ovog modela.IMG_8275.jpg (205 KB)

Kaciga na glavu sjeda kao salivena. Toliko je ugodna na glavi da zaboravite da ju imate već nakon pet minuta nošenja. Iskreno smo se iznenadili. Metoda izrade vanjskog oklopa u kombinaciji sa šasijom kacige omogučila je još veću otpornost na udarce te raspodjelu sila prilikom udara. Prozračnost kacige je iznad očekivanja.IMG_8274.jpg (490 KB)

Kaciga je tiha pri većim brzinama i stvara relativno malo šuma. Mrežica koja se nalazi s unutarnje strane, osim što daje dodatni osjećaj ugode prilikom nošenja, štiti od kukaca, pčela i osa koje znaju biti problem ako vam se zavuku u kacigu pri velikim brzinama. RSR 10 sistem stezanja kacige je nešto posebniji od istih u klasi jer osim što je izuzetno čvrst i precizan, jako je lagan i udoban.IMG_8272.jpg (254 KB)

Nexus kopča ispod brade na remenčiću radi precizno. Sistem ventilacije cijele kacige je osmišljen tako da zrak struja između same kacige i vaše glave kako bi se osiguralo što bolje provjetravanje prilikom velikih napora. Možemo potvrditi, da radi dobro i mogli bismo reći da se osjeća svježina i pri visokim temperaturama. Za Rudy kacigu ćete svakako odvojiti više novaca, ali dobit ćete što ste platili u svakom pogledu. Dostupno u Keindl-Sport trgovinama.IMG_8268.jpg (230 KB)Photo: Biker

Na vrh