objavio:
17. Veljače 2018.

SIS prije i poslije treninga

SIS prije i poslije treninga
2 fotografija

Sada već više mjeseci konzumiramo dodatke i preparate za bicikliste od SIS proizvođača. Iz ponude ćemo izdvojiti ono što nam se pokazalo odlično i što nas je oduševilo. 

Iako naglašavamo, stvar je subjektivna, jer se radi o okusima i djelovanju na vaš želudac. Naša su iskustva na bazi par vrlo osjetljivih želudaca, tako da vrijedi pročitati.IMG_7609.jpg (163 KB) Isotonik kao napitak je finih okusa i sadrži manje više sve vitamine kao i kod ostalih brendova. Cijena je i više nego uredna, tako da tu nemamo što za dodati. Energy i protein barovi su diskutabilni, neki okusi su odlični, neki nisu baš za svačije nepce, ali zato postoji više različitih okusa pa si čovjek može odabrati par koje onda mijenja. Osjećaj nakon konzumacije je odličan i kod jednog i kod drugog proizvoda. Nema tegoba, težine u želucu, žgaravica i slično. Do sada smo probali više od pet brandova, ovo je uz Zipvit možda jedan od rijetkih koji ne napada želudac agresivno kao ostali. Okej, uvijek se može agresivnost tih preparata ublažiti dodatnim magnezijem, ali opet, težimo tome da ga ne koristimo osim ako nemamo grčeve u mišićima.IMG_8734.JPG (165 KB) Ono što nas je posebno oduševilo su gelovi, energy gelovi koji su savršenih okusa i izuzetno lagani za želudac. Baš svaki okus je po želji i jako je fin. Kad ga konzumirate, nemate osjećaj žeđi što je super pogotovo ako dugo vozite, a ostali ste bez tekućine u bidonu. Možete uzeti gel da nadoknadite donekle elektrolite, a da pritom ne dobijete onaj grozan osjećaj žeđi. Gelovi su svakako must have. Uspoređivali smo ih sa ostalim brendovima, ispada da imaju manje kalorija od ostalih, dolaze u manjim pakiranjima i nešto su jeftiniji, tako da je sve na kraju opet isto, samo ih treba malo više uzeti na vožnju.

Sis je trenutno jedan od brendova koji kanimo i dalje koristiti kao No1. Probavati ćemo još neke proizvode iz njihove ponude poput recovery powdera i coffein shootersa, pa pišemo kad skupimo dovoljno dojmova.

Photo: Biker

Na vrh