www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
30. Siječnja 2013.

Službeno otvorena nova trgovina!

Službeno otvorena nova trgovina!

Dakle potvrđeno je da je u Vitezićevoj 1a u Zagrebu otvorena nova trgovina Keindl Sport. Koliko ćete vremena provesti u njoj ovisi o vašim interesima, ali da ima što za vidjeti govori vam činjenica da  je trgovina na 300 kvadrata, da je unutra preko 150 modela bicikala svrstanih u nekoliko podijela.

Trgovina je prepuna artikala, ali da ne duljimo i da se ne ponavljamo :) jer smo sve to već najavili ovdje, vrijeme je da se uputite tamo i sami donesete sud ;). Pod obaveznu opremu ide sendvič i nešto za piti jer ćete se zadržati sigurno duže nego ste planirali ;).

 

Trenutno je u tijeku velika akcija na sve modele bicikala, stoga ako ste u fazi kupovanja, gledanja i mozganja, nemojte nikako zaobići široku ponudu trgovine Keindl-Sport u Vitezićevoj! 

 


NAJČITANIJE
Specialized Tero X
Vijesti

Specialized Tero X

18. Rujna 2023.

Specialized Tero X Trebaš veću kartu ako voziš Tero X... Da li istraživački duh potiče na inovacije ili inovacije rezultiraju...

Kako vježbati s Garminom
Vijesti

Kako vježbati s Garminom

01. Rujna 2023.

Mučite se s osmišljavanjem svojeg treninga? Dopustite Garminu da obavi posao umjesto vas s opcijama vježbanja dostupnim izravno...

Na vrh