www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
07. Svibnja 2024.

Specialized Tero X

Specialized Tero X
11 fotografija

Specialized Tero X Trebaš veću kartu ako voziš Tero X...
Da li istraživački duh potiče na inovacije ili inovacije rezultiraju većom znatiželjom za istraživanjem, na to pitanje Specialized još nema odgovor :). Kako bilo, ako ste sjeli na Turbo Tero svakako ćete otići dalje i trebati veću kartu koje ne poznaju granice...

Prirodno i skladno

U srcu Tero X-a je Turbo operativni sustav. Inteligentan, napredan operativni sustav za e-bicikle koji besprijekorno integrira potpuno prilagođeni, namjenski izrađen software i hardware tako da ne razmišljate o dometu i vozite se dalje nego ikad prije. Ovo spajanje napredne tehnologije s ljudskim naporom donosi obogaćeno iskustvo izvan jednostavnog razmišljanja o bateriji/motoru. To si Vi, samo brži!91622-11_TERO-X-60-29-MORNMST-DKNVY_438_72dpi_sRGB.jpg (196 KB)

Spremni za izazove
Lako dostupan i središnje smješten na volanu, MasterMind zaslon je potpuno prilagodljiv i koji otkriva sve relevantne informacije o vašoj vožnji te dopušta podešavanje razine snage asistenicije za vrijeme vožnje. Ne samo to, MasterMind kreira procjenu dometa za vrijeme vožnje te vam nudi mogućnost da korigirate domet koji vam je potreban na zadanoj vožnji. Osim toga, MasterMind zaslon komunicira s aplikacijom Mission Control te vam omogućuje nadogradnju putem mobilne podatkovne mreže s integriranim alatima za optimizaciju dometa te naprednim podešavanjem i dijagnostiku tijekom vožnje. Do sada su vozači prevalili više od osam milijuna kilometara u više od 140 zemalja putem aplikacije Mission Control. Ova aplikacija omogućuje da Specialized dobije sliku kako vozači koriste svoje bicikle i koje nove funkcionalnosti zahtijevaju, a u Specialized-u će te želje zatim pretočiti u tehnološki napredak i inovaciju. Sve inovacije na kojima rade utječu na domet te se ciljevi koji su bili daleki čine bližima, dok oni nedostižni postaju dostižni!91622-50_TERO-X-40-29-GUN-WHTMTN 228_update_HFR3.jpg (118 KB)

Metal je uvijek bio sastavni dio prirode, Specialized je samo ulovio korak

Specialized Full Power 2.2 motor ugrađen u aluminijski okvir Tero X-a učinkovito učetverostručuje vašu snagu, dajući dovoljno snage za najstrmije uspone. Mišiće ste dobili, na vama je da isplanirate rutu i ponesete sve štoi je potrebno za nezaboravan izlet na biciklu, ali ono što izdvaja ovaj motor od ostalih je njegova učinkovitost koja se neprimjetno stapa s vašim naporima. Asistencija motora i isporuka snage je toliko prirodna da gotovo ne primjećujete kad motor aktivira asistenciju.91622-31_TERO-X-50-29-OAKGRNMET-OAKGRN_328_72dpi_sRGB.jpg (181 KB)

Vozite se bilo gdje i ne brinite o tome
Kad su rekli da se Tero X može uhvatiti u koštac sa svime što mu se nađe na putu, to su i mislili. Šest sati vožnje uz asistenciju motora i Tero X čini vaše najduže vožnje lakšim nego ikad. Turbo System Lock sistem značajno štiti Tero X od krađe te u sklopu aplikacije Mission Control, Turbo System Lock onemogućuje motor vašeg Tero X-a te aktivira alarm senzora kretanja.

Ukrotite teren
Sa 130 mm hoda sprijeda i 120 mm hoda straga Tero X pegla sve neravnine na terenu. Minimalistički sustav stražnjeg ovjesa s jednom osovinom eliminira većinu problema koji se javljaju kod bicikala sa stražnjom suspenzijom te povećava udobnost prilikom pedaliranja u sjedećem položaju i bolje se nosi sa teretom uz samog vozača.

Potpuna kontrola s maksimalnom udobnošću
S gotovo 50 godina iskustva i povratnih informacija vozača, Tero X je osmišljen da biciklistima daje mogućnost još uspravnijeg sjedenja te smanjen napor za vrijeme pedaliranja. Podesiva cijev sjedala omogućuje regulaciju visine sjedala pritiskom na gumb što vas čini spremnijim na teren pred vama. Opremljen gumama Ground Control Tero X penje uspone kao planinska koza. Ne poznaje teren na kojem nema trakcije.

Sve je Osvijetljeno
Tero X je pripremljen za cestu. Opremljen sa do 1000 lumena snage prednjih svjetala i dostupnim stražnjim svjetlom koje je osjetljivo na kretanje te povećava svjetlinu s 11 na 22 lumena kada detektira usporavanje, što znači da se ponaša kao kočiono svjetlo na automobilima.

Ponesite sve sa sobom
Naš integrirani stražnji nosač tereta može podnijeti sve što vaša avantura zahtijeva i dovoljno količine blata. Prednji nosač podnosi do 10 kilograma dodatnog tereta te pretince za sitnice. Vozi po blatu, budi čist Uz prisutnost prednjih i stražnjih DryTech blatobrana, prljavština, blato i zemlja će ostati gdje pripada kako biste se čisti mogli pojaviti na svom cilju, kućici, hotelu ili hostelu i spremni za ono što slijedi. S nevjerojatnim izborom opreme dizajnirane za vozače, Specialized pokriva sve. Sve što trebate je samo veća karta.

 

NAJČITANIJE
Specialized Tero X
Vijesti

Specialized Tero X

07. Svibnja 2024.

Specialized Tero X Trebaš veću kartu ako voziš Tero X... Da li istraživački duh potiče na inovacije ili inovacije rezultiraju...

Na vrh