www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
14. Siječnja 2021.

Specialized Trail-Series Thermal majica

Specialized Trail-Series Thermal majica

Na testu novi model termo majice dugih rukava za trail/am/enduro.

Majica je predviđena za discipline u kojima se najčešće više krećete u gornjem dijelu tijela poput Trail/Am/Enduro. Iako je možete nositi i na nekoj XC vožnji, ali ono što ju odlikuje je nešto širi kroj u torzu i uži rukavi prema zapešćima. 5.JPG (333 KB)Kao takva je izrazito udobna i gotovo da ne osjećate da nešto nosite. Zbog nešto šireg kroja, jako dobro zadržava toplinu između base layera i unutarnje površine majice. Usudili bismo se reći da je iznad očekivanja što se tiče topline. Danas smo bili na vožnji za koju bismo mogli reći da je u ovoj godini bila najhladnija i majica pokazuje naznake da može i niže :). Za hladne dane poput ovog potrebno ju je kombinirati sa baselayerom ispod i neka termo jakna. Ono što je također dobra značajka ove majice je rastezljivost materijala u svim smjerovima zbog čega je izrazito udobna. Iako je topla, iznenađujuće topla, ova majica ima težinu koja ne dodaje više od par grama na vašu odjeću.specialized_thermal_jersey2.jpg (194 KB) Sa desne strane se nalazi prorez koji je se zatvara sa zip zatvaračem kako bi ju lakše odjenuli ili u toplije vrijeme da se malo prozračite, a i ako imate torbicu oko struka da lakše do nje dođete.
specialized_thermal_jersey10.jpg (403 KB)Polartec tehnologija materijala nudi svojstva apsorpcije vlage odnosno znoja iz vašeg tijela te disperziju iste na površinu materijala gdje će brzo hlapiti. specialized_thermal_jersey1.jpg (218 KB)Usprkos znojenju i dalje je osjećaj topline i ugrijanosti prisutan čak i na leđima koja se najviše znoje zimi ispod ruksaka. Mrežasti materijal dobro diše i na taj način reducira mogućnost pretjeranog znojenja.
specialized_thermal_jersey5.JPG (240 KB)Ono što je također veliki plus je prednji džep u koji možete zagurati vjetrovku kad je toplije vrijeme te unutar njega se nalazi još jedan pretinac sa specialized_thermal_jersey4.JPG (206 KB)zip zatvaračem u koji možete staviti mobitel i “šolde” za štrudlu ili čaj na vrhu. S tim su postigli da ovu majicu možete koristiti i u proljeće, ne samo zimi što je odlično jer je primjenjiva za duži period godine. Ovakve odjevne predmete za bike treba kupovati smisleno jer ako se ne vozite prije toplih dana, možda vam ova majica možda nije potrebna. Iz našeg iskustva, ako ste u proljeće i u jesen na biciklu, s ovom majicom ćete se provući kroz sezonu uz možda još pokoji artikl da nadopunite raspon temperatura u tom periodu. specialized_thermal_jersey7.JPG (161 KB)U rano proljeće jutra znaju biti jako hladna, pa ćete preko ove majice imati još neku jaknu, ali će vam zato u podne na spustu biti dosta samo ta majica ;). Majica je za sada dostupna na specialized.com i cijena je cca 600 kuna te je dostupna u crnoj i sivoj boji.

Na vrh