objavio:
04. Ožujka 2019.

Force Fire MTB cipele

Force Fire MTB cipele

Mtb cipele s boa sistemom zatvaranja za 800tinjak kuna na testu. 

Prvi dojmovi su bili, ma ne, to nije ta cijena... Izrazito povoljne i dobre mtb cipele. Iako bi ih po cijeni preporučili početnicima koji tek startaju sa spd cipelama, ova cipela je nadmašila sva očekivanja.biker hard test22.jpg (103 KB)

Kompaktna i čvrsta na nozi, relativno ugodna na duže i jako ugodna na kraće staze pokazala se kao odličan izbor. Možda sjajni lak nije više aktualan kod mtb cipela, ali na kraju se ipak odlučite za ovu cipele ako želite spd avanturu započeti s kvalitetnom cipelom.biker hard test23.jpg (100 KB)

Od ostalih zanimljivosti, Velcro traka nalazi se na prednjem dijelu cipele. Đon je masivniji i mekan prilikom hodanja. Sprijeda su čepovi za dodatnu trakciju na kliskom terenu koji se mogu skinuti baš kao i kod skupljih modela. Ugodan uložak i i tuneli za ventilaciju na bokovima i gornjem dijelu cipele svrstavaju je u model za toplije dane koji su nam definitivno pred vratima.biker hard test20.jpg (110 KB)

Ako ne dođe do posebnog preokreta, ova sezona bit će topla i duga, pa će i ovo biti odlična cipela kao prvi ili drugi izbor. Trenutno nisu dostupne na http://www.prodaja-bicikla.com, ali nadamo se da će opet biti jer se radi o odličnom i kvalitetnom modelu. Naša preporuka.

Photo: Biker

Na vrh