objavio:
17. Lipnja 2018.

Moon - neka bude svijetlo!

Moon - neka bude svijetlo!

Na hard testu se našla jedna lampica koja je za svaku preporuku. 

U gradu, na cesti ili u šumi često nas zatekne loša vidljivost ili mrak kada je potrebno biti zamjetan i primjećen od strane vozača automobila. Pisali smo o ponašanju u prometu i savjetima za preživljavanje na cesti. U tu svrhu predstavljamo jednu poprilično žilavu i jaku lampicu koja se može montirati na manje više sve važne pozicije poput jakne, kacige, volana i cijevi sjedala.Photo8.JPG (608 KB)

Fascinantna je jačina kojom svijetli. Izrazito jaka i zamjetna lampa i na dnevnom svjetlu dolazi u CNC obrađenom kućištu sa hladnjakom i integriranom LIPO baterijom koja će osigurati izdržljivost. Lampica svijetli crveno i to je glavni mod s tim da se može odabrati do 13 modova svjetla. Između treptanja, jakog i slabijeg svjetla moguće je birati i boje te odabrati i bijelo svijetlo pa svijetlo montirati naprijed.

Svijetlo je sačinjeno od prstena sastavljenog od led dioda koje čine kompaktan i jak snop. Baterija, odnosno lampica se puni putem usb punjača i potpuno je vodootporna. Iako blatna i dalje svijetli izrazito jakim snopom, tako da je za svaku preporuku. Moon rasvjeta nije odlikovana niskim cijenama već kvalitetom i dugotrajnošću, pa će tako ova lampica za 200 kuna svijetliti i više nego vam je potrebno. Lampicu je moguće kupiti u rog-joma trgovinama. Naša preporuka svakako.

Photo: Biker

Na vrh