objavio:
09. Travnja 2018.

SQUARE odjeća

SQUARE odjeća

Svestrana i multi-funkcionalna linija odjeće u kojoj ćete se osjećati ugodno i biti dobro odjeveni bez obzira na situaciju.

Idealna za rekreativne sportaše i ljude koji svoje slobodno vrijeme provode dinamično i na različitim aktivnostima. Bilo da se radi o vikend avanturi, trčanju, planinarenju ili odlasku na posao biciklom sigurno ćete pronaći nešto za sebe u bogatom i povoljnom asortimanu Square odjeće - majice kratkih i dugih rukava, jakne, hlače i prsluci jednostavnog i nenametljivog dizajna za žene i muškarce.

Ženska majica Square WS Sport

Odlična funkcionalna majica jednostavnog kroja i dizajna jedan je od preduvjeta za aktivan životni stil. Bilo da se radi o izletu na biciklu ili večernjem joggingu u Square Black majici kratkih rukava uvijek ćete se osjećati ugodno i biti dobro odjeveni. Cijena je 189 kn.

Cube Square majica 11415.png (1023 KB)Multifunkcionalna jakna Square Active

Najveća prednost Square linije odjeće je svestranost, kako u upotrebi, tako i funkcionalno. Ugodna i topla višenamjenska jakna Active savršen je primjer - pruža idealnu zaštitu u hladnim jutrima na biciklu, a u svakodnevnom životu postaje sportski multi-talent za sve moguće situacije. Cijena je 429 kn.Cube Square jakna 11410.png (1.01 MB)

Prsluk Square Wind Performance

Ured je udaljen samo nekoliko kilometara i najdraže vam je otići biciklom na posao? Square prsluk je idealni suputnik zbog svoje vjetronepropusne membrane i jarko žute boje za odličnu vidljivost i dodatnu sigurnost u prometu. Cijena je 239 kn.
Cube Square prsluk 11412.png (1.09 MB)
Muška majica Square Active
Želite se osjećati ugodno na putovanju, obilasku biciklom ili nekoj drugoj aktivnosti? Vaš idealan partner je Square odjeća, neupadljiva ali izuzetno funkcionalna, univerzalnog dizajna i namjene. Majica kratkih rukava Active jedan je od favorita iz ponude sa zatvaračem do sredine prsa i ležernim sportskim krojem. Cijena je 239 kn.
Cube Square majica 11402.png (1.22 MB)
Ženska majica Square WS Performance
Bavljenje sportom je jednostavno dio aktivnog života. Nema boljeg osjećaja nego biti u prirodi i doživjeti nešto novo s prijateljima. Ako volite vikend avanture koje osim vožnje biciklom uključuju i hodanje tu je višenamjenska Square ženska majica kratkih rukava - jednostavna ali iznimno funkcionalna. Cijena je 299 kn.
Cube Square majica 11413.png (1.01 MB)
Kakvo iskustvo! Prvo gledate panoramu Rijeke iz Lovrana, a zatim slijedi naporan uspon biciklom na Učku pa hodanje do samog tornja na vrhu. Nakon toga spust pa sladoled u Opatiji. Svestrana i funkcionalna Square Performance majica kratkih rukava spremna je za sve izazove i prigode. Cijena je 299 kn.
Cube Square majica 11400.png (1.09 MB)
Najveća prednost Cube Square linije odjeće je svestranost, kako u upotrebi, tako i funkcionalno. Bez obzira dali volite vožnju biciklom, trčanje ili šetnju prirodom trebat će vam višenamjenska majica koja jednostavno radi sve i uvijek izgleda dobro. Cijena je 219 kn.
Cube Square majica 11404.png (1.20 MB)
Kratke hlače Square Active
Odličan je osjećaj kad znaš da si dobro odjeven. Jednostavan i komforan dizajn i sportski kroj glavne su prednosti Square Active kratkih hlača. U njima mogu na planinarenje ili otići na posao biciklom. Večernji jogging sa suprogom? Apsolutno. Ovo su zaista kratke hlače za svaku priliku. Cijena je 299 kn. Cube Square hlače 11409.png (994 KB)
Ženska majica Square WS Performance
Stojimo na vrhu planine i gledamo u dolinu. Square WS majica dugih rukava je bila odličan izbor za današnji izlet - u njoj nikad nije hladno niti vruće zbog odličnih termo izolacijskih svojstava. Prilikom penjanja se lako raskopča, dok na samom vrhu ili kod spuštanja unutarnji sloj održava idealnu temperaturu. Cijena je 349 kn.
 Cube Square majica 11418.png (1.07 MB)
Hlačice s tregerima Square Performance
Naviše volimo biciklističke hlačice koje jedva osjećamo na koži. Square hlačice s naramenicama spadaju upravo u tu kategoriju. Iznimo su udobne pa ćete bez problema voziti i dugačke višesatne rute bez žuljanja i nelagode u sjedalu. Napravljene su od prozračnog materijala, a naramenice su dodatno proširene za maksimalnu udobnost. Cijena je 349 kn.
Cube Square bib hlače 11407.png (938 KB)
Ženske hlačee 3/4 Square Sport
Veselite se vikend vožnji ali prognoza je promjenjiva sa velikim skokovima u temperaturi? Zato su tu Square WS ženske hlačice s 3/4 nogavicama koje griju i vaša koljena. Udoban uložak napravljen u Italiji pretvorit će svaku vašu vožnju u pravi užitak tako da se vi možete prepustiti uživanju u prirodi i krajoliku koji vas okružuje. Cijena je 349 kn.
Cube Square 3-4 hlačice 11420.png (1000 KB)
Muška majica Square Active
Bilo na putovanju, vikend vožnji biciklom ili na nekoj drugoj aktivnosti uvijek se želimo osjećati udobno i biti prikladno odjeveni. Baš zbog toga nam se dopada jednostavan dizajn Square odjeće koja je zbog svoje univerzalne primjene i neupadljivog izgleda idealan odabir za sve vrste aktivnosti. Square Active majica kratkih rukava sa zatvaračem do sredine prsa i sportskim krojem jedan je od favorita u širokoj ponudi. Cijena je 239 kn.
 Cube Square majica 11401.png (1.09 MB)
Ženski top bez rukava Square Sport
Kad želite izvući maksimum iz sebe tu je Square sportska ženska majica bez rukava. Ova je majica iznimno funkcionalna zahvaljujući prozračnom materijalu i sakrivenom džepu sa zatvaračem. Odličan je izbor za sve vrste aktivnosti od vožnje biciklom do planinarenja ili trčanja. Cijena je 189 kn.Cube Square majica 11417.png (1.03 MB)
Kompletnu ponudu Square odjeće možete pronaći u trgovinama Keindl Sporta na adresama Vitezićeva ulica 1a ili Reljkovićeva ulica 2 u Zagrebu ili klikom na www.keindl-sport.hr!
Na vrh