www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
12. Rujna 2018.

Thule Stir 15

Thule Stir 15

U potrazi za ruksakom koji će imati još neku namjenu osim biciklističkog ruksaka.Thule_Stir_15L_Feature_05_211602_211601_211600.jpg (681 KB)

 

Iako obično posežemo za modelima koji su isključivo biciklistički, ovaj puta bismo se osvrnuli na višenamjenski ruksak koji to po svojoj službenoj namjeni nije. Često nam se čini da jedan običan biciklistički ruksak nije jeftin dovoljno da bi se za par puta korištenja našao na leđima prilikom onih  vožnji kada nam je stvarno potreban. Uslijed razmišljanja, došli smo do jednog kompromisnog rješenja koje bismo s vama podijelili. Thule_Stir_15L_TSTU215_DarkShadow_Back_3203557.jpg (793 KB)

Ako ste sportski tip i osim bicikliranja rado idete u duge šetnje, planinarite šumskim puteljcima i planinskim vrhovima ili pak volite vikend provesti u prirodi s klincima i suprugom, onda je za vas najbolje rješenje mali planinarski ruksak. Dovoljno je malen i lagan da vam neće smetati na leđima za vrijeme bicikliranja, a opet dorastao jednom planinarenju na Sljeme ili neku drugu planinu koja vam je blizu.Thule_Stir_15L_TSTU215_DarkShadow_Iso_3203557.jpg (705 KB)

Ruksak koji bismo vam preporučili je Thule Stir 15. Sami naziv ukazuje na zapreminu od 15 litara što je za dnevnu planinarsku avanturu sasvim dovoljno dok je na granici da bude prevelikl za bicikliranje. Na granici bi značilo da veći od toga ne bi bio prikladan, ali ovo je dopuštena granica da bi mogli nesmetano zavijati strmim singlićima nizbrdo i odrađivati tehničke uspone, a da ne primijetite da vas nešto na leđima u tome sputava. Ono što znamo sa sigurnošću; osjetiti ćete zašto je skuplji od svojih suparnika drugih brendova. Detaljno iskrojen i kompaktno izrađen ruksak na kojem se vidi kvaliteta. Thule je jedan od onih brendova koji svoje proizvode radi za čovjeka koji želi kvalitetu i trajnost koju je platio. Danas je to rijetkost.Thule_Stir_15L_TSTU215_DarkShadow_Feature_04_3203557.jpg (998 KB)

Thule Stir 15 je izrađen od žilavog i otpornog materijala, naramenice su od prozračnih panela koji će osigurati da ne osjećate vrućinu ispod njih. Trake s kopčama na prsima i na kukovima koje služe da bi još bolje učvrstili ruksak na torzo i leđa su na dobrim pozicijama. One na kukovima imaju svoj pretinac na leđima gdje ih se može uvući ako vam nisu potrebne. Na vrhu ruksaka se nalazi pokrivo protiv nevremena i kiše koje se zatvara debljom vrpcom na stezanje. Otvaranje ruksaka i dostupnost stvari u samom ruksaku je brzo i jednostavno jednim potezom. Na nekoliko mjesta se nalaze točke s raznim kopčama gdje se mogu pričvrstiti vama potrebni predmeti koje biste željeli da su s vanjske strane.Thule_Stir_15L_Feature_03_211602_211601_211600.jpg (678 KB)

Stražnji panel ruksaka je prozračan i osigurava odličnu ventilaciju. Više modela Thule ruksaka je bilo na našim leđima u redakciji i možemo tvrditi da su na ventilaciji leđnog panela doktorirali. Iako se na prvu čini kao poprilično zatvoren tip leđa, ruksak je na kraju prozračan i svjež za vrijeme aktivnosti. Ono što smatramo važnim za nas bicikliste je kompatibilnost s mjehovima za koje, na ovom, postoji priprema za mijeh i cjevčicu koja mora visit s ramena i biti brzo dostupna. Unutar velikog pretinca nalazi se jedan mrežasti za one stvari koje želite odvojiti od ostalih.Thule_Stir_15L_SS_211600_211601_211602.jpg (602 KB)

Kada bismo birali ruksak za više namjena, ovaj je definitivno naš prvi izbor. U ponudi se nalazi još i Capstone, Versant i Guidepost modeli koji su većih zapremina do onih najvećih čak do 85 litara. Svi modeli dolaze u više boja i kombinacija koje su nam već poznate i privlačne kad je Thule u pitanju. Dosljedni su u dizajnu, dosljedni u kvaliteti i u odabiru boja. Svi modeli također dolaze kao muški i ženski modeli, tako da svi mogu birati ;). Ostalo je na vama, ruksak možete naći u Biolab trgovini, Stir 15 je dostupan po cijeni od 311 kuna i iz našeg iskustva ovo je savršen omjer uloženog i dobivenog.

Thule_AllTrail_Thule_Stir_LS_Split_Landscape_05.jpg (2.13 MB)

Photo: Thule

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh