www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
27. Rujna 2021.

Stigao novi Adventure Racing profil

Stigao novi Adventure Racing profil

Stigao novi Adventure Racing profil aktivnosti na pametne satove, dizajniran za ultimativne utrke ljudske izdržljivost

Adventure Racing sportski profil, novi profil koji omogućava sudionicima da prate vitalne informacije i koriste svoj Enduro ultraperformance multisport sat, a pritom se pridržavaju pravila i propisa Adventure Race natjecanja, što ga čini prvim satom s GPS-om koji je odobren za Adventure Race. Nova sportska aktivnost Adventure Racing sada je dostupna putem besplatnog ažuriranja softvera. Sportaši će dobiti ažuriranje softvera uparivanjem i sinkronizacijom sata s Garmin Connect Mobile aplikacijom.

"Adventure Race natjecatelji već godinama treniraju s Garmin proizvodima, a sada se s uvođenjem nove sportske aktivnosti Adventure Racing mogu natjecati bez skidanja sata", rekla je Heidi Muller, direktorica za međunarodna događanja i za robnu marku Adventure Race World Series. "Oduševljeni smo što smo s Garminom stvorili profil aktivnosti izrađen za sve aspekte treninga i natjecanja na satu koji može izdržati iscrpljujuće elemente i trajanje Adventure Race utrke."

Adventure Race je natjecanje u sportskim orijentacijama kroz neka od najrigoroznijih okruženja na svijetu. Svaki tim, koji se obično sastoji od četiri člana, natječe se u više disciplina, uključujući kajak, brdski biciklizam i trekking na stotine kilometara. Nema označenih ruta, ali timovi se moraju kretati putem do navedenih kontrolnih točaka koristeći samo kartu koju dobiju satima prije početka utrke.

Garmin Enduro je dizajniran posebno za avanturiste i one koji treniraju za natjecanje u utrkama izdržljivosti. Enduro ima napredne mogućnosti treniranja i ključne alate za praćenje izvedbe za vrhunske performanse. Sportaši mogu brzo prilagoditi postavke kako bi omogućili samo potrebne funkcije za postizanje najduljeg trajanja baterije na Garmin nosivom uređaju do sada. Potpuno punjenje omogućit će sportašu do 70 sati u GPS načinu rada koji se produžava do 80 sati sa solarnim mogućnostima.

Prilikom korištenja aktivnosti Adventure Racing, podaci o lokaciji se bilježe, ali nisu dostupni natjecateljima za pregled tijekom događaja. Budući da Adventure Racing i orijentacijsko natjecanje ne dopuštaju GPS navigaciju, korisnici ne mogu vidjeti podatkovna polja temeljena na GPS -u, ali i dalje mogu zabilježiti zapisnik staza. S Garmin Enduro na zglobu, natjecatelji mogu pratiti i bilježiti biometrijske podatke poput otkucaja srca, a moći će koristiti i druge funkcije sata kao što su visinomjer, kompas, alarmi i mjerači vremena. Stranica za provjeru prikazuje kada je aktivnost započela i završila, što omogućuje natjecateljima da dokažu službeno da je GPS navigacija onemogućena tijekom utrke.

 

NAJČITANIJE
Na vrh