www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
27. Travnja 2023.

Stražnji radarski sustav dizajniran za e-bicikl

Stražnji radarski sustav  dizajniran za e-bicikl

Garmin predstavlja Varia eRTL615, svoj prvi stražnji radarski sustav dizajniran za e-bicikl

Stražnji radarski sustav se direktno priključuje na kompatibilni električni bicikl i pruža mirniju vožnju

Varia eRTL615 prvi je stražnji radarski sustav i stražnje svjetlo iz Garmina posebno napravljeno za vozače e-bicikala. Uz dizajn koji ne koristi bateriju, Varia eRTL615 se priključuje na kompatibilni električni bicikl 1 i može pomoći u otkrivanju vozila koja se približavaju pružajući vizualna i zvučna upozorenja kada je uparen s određenim Garmin uređajima ili aplikacijom Varia na kompatibilnom pametnom telefonu2.

 

Vozite mirnije

  • Maksimalna svjesnost: Kada se upari s odabranim Garmin pametnim satovima,Edge biciklističkim uređajima ili pametnim telefonom uz aplikaciju Varia, vizualna i zvučna upozorenja mogu upozoriti na vozila koja se približavaju odzada - do 150 metara udaljenosti.
  • Izvrsna vidljivost: Upozorava vozače na prisutnost biciklista što je prije moguće uz svjetlo koje je vidljivo do 1.6 km u dnevnim uvjetima te uzorak bljeska svjetla koji se mijenja kada se otkrije vozilo koje se približava.
  • Prilagodljivi načini rada svjetla: Četiri načina rada - stalni, peloton, noćni bljesak i dnevni bljesak - pružaju veću vidljivost vozačima u različitim uvjetima.

 

Uz svoj elegantan i kompaktan dizajn, Varia eRTL615 nudi višestruke opcije montaže s univerzalnim nosačem sjedala ili nosačem za prtljažnik. Dostupan je odmah po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,99 €.

 

1Zahtjeva kompatibilan Garmin kabel (prodaje se odvojeno).

2 Ovaj uređaj može poboljšati situacijsku svjesnost. Međutim, ne zamjenjuje pažljivost biciklista i dobro prosuđivanje. Uvijek održavajte svijest o okolini i sigurno upravljajte biciklom.

NAJČITANIJE
UVATI VITAR 2023.
Vijesti

UVATI VITAR 2023.

06. Lipnja 2023.

HVATAČI VJETRA PONOVNO JAŠU Oko 200 biciklista okupilo se na šestom izdanju tradicionalne biciklističke utrke na Braču.

Zašto biciklisti briju noge :)?
Vijesti

Zašto biciklisti briju noge :)?

05. Lipnja 2023.

Teorije su razne, jedna od njih kaže da će na taj način imati manji otpor zraka, što je u početku bilo smiješna pretpostavka dok...

Na vrh