www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
15. Studenog 2021.

Trening Soomrak Liga - subotom

Trening Soomrak Liga - subotom
12 fotografija

Magla, lišće, malo mokre podloge i većina će svoje bicikle pospremiti da dočekaju sezonu u nekom spremištu ili na balkonu ;). Trening Soomrak Liga je osmišljena kao druženje uz vožnju i natjecanje koje će vas možda zadržati u šumi na biciklima dok ne padne prvi snijeg ;). Za sada se pokazalo da nismo u krivu i svako kolo je sve posjećenije.

TSL277.jpg (207 KB)Iako prvotno nazvana po zalasku sunca i dijelu dana koji prelazi u noć, nekako nam se učinilo nakon prvog kola da je zabavnije odvoziti ligu, podružiti se na cilju i zatim sa ekipom odvoziti još jedan đir po vrhu i spustiti se najdražom stazom doma ;). Iz tog smo razloga prebacili start na 10 sati ujutro. 4 kola od koja smo dva već odvozili, održavaju se subotom, a na kraju zadnjeg kola podijelit ćemo i nagrade najboljima ;). Većina se skupi već oko 9:30 kako bi u društvu popili jutarnju Segafredo kavu koju dijelimo besplatno ;). Potrebno je participirati u iznosu od 30 kuna kako bi se pokrili troškovi organizacije ;).

Kroz online prijave na linku lakše nam je osigurati dovoljan broj napitaka, izotonik i Gričku Vješticu iz Medvedgrad pivovare. Sve je osmišljeno da se dobro zabavimo, okupimo kao istomišljenici i odvozimo jedan ozbiljniji trening. Tako jako nećete stiskati na običnoj vikend vožnji ;). Grupa vas povuče i na kraju napraviti odličan trening. Na startu koji se nalazi na početku markuševečkog makadama na adresi Mrzljak BB dobit ćete uz kavu i startni broj te energy bar od BiteMe Nutrition domaćeg brenda koji se probija na strana tržišta dok ovo pišemo i možemo reći da smo ponosni da imamo domaći brend koji ima tako dobar proizvod ;).
TSL25.jpg (168 KB)Možete sudjelovati u Gravel, EMTB i MTB kategoriji ;). Prijavite se i dođite ove subote na ride. Svi su dobrodošli, a važno je da se prijavite online kako bismo osiguralo dovoljno napitaka i barova za svakoga. Za onog tko želi probati Trek E-bike na jednoj takvoj vožnji, neka nam se javi na info@biker.hr. U ponudi ima nekoliko modela i veličina Trek brenda sa Bosch performance gen 4 motorima koje nam je osigurala rog-joma.

Vidimo se u subotu ;)

 

prijaviti se možete i klikom na link:

 

Click here to register

NAJČITANIJE
Zašto biciklisti briju noge :)?
Vijesti

Zašto biciklisti briju noge :)?

16. Studenog 2021.

Teorije su razne, jedna od njih kaže da će na taj način imati manji otpor zraka, što je u početku bilo smiješna pretpostavka dok...

Na vrh