www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
17. Srpnja 2020.

Zaštiti svoj bicikl!

Zaštiti svoj bicikl!

Ako ostavljate bicikl prilikom odlaska u kupovinu ili na posao pa čak i na kratko mu okrenete leđa, predlažemo da ga prije toga zaključate lokotom kako bi mogućnost da ostanete bez bicikla bila što manja! Na žalost niti jedan lokot nije 100% otporan na krađu, ali oni kvalitetniji će otežati posao onome koji se namjerio na vaš bicikl, a to nije zanemarivo!

onguard akcija_code38.jpg (817 KB)Biker magazin je u suradnji sa rog-joma.hr bike shopom pokrenuo akciju %CODE-38 u kojoj možete jedan od dva modela ONGUARD lokota za bicikle dobiti po posebnim uvjetima, odnosno po cijenama sniženim za 38%. Lokote naručujete preko Biker magazina.
OnGurad je tvrtka koja dugi niz godina štiti bicikle svojim proizvodima i kad razmišljamo o tome da nema lokota koji može spriječiti lopova da ukrade naš bicikl ako se na to odlučio, onda ćete vi imati veće šanse u odnosu na one sa slabijim lokotom ili one koji svoj bicikl nisu niti vezali.

26882-157924633555.jpg (51 KB)U-LOCK ONGUARD SMART ALARM

- Cijena u akciji %CODE-38 iznosi 328,59 kuna (529,99 kuna - redovna cijena)
U ovu cijenu nije uključena dostava, lokote šaljemo poštom na adresu o vašem trošku.
Upit za ponudu šaljite na: code38@biker.hr

Ovaj model je dimenzija 85mmx150mm i proizveden je od ojačanog čelika koji se ukopčava u bazu lokota te zaključava laserski rezanim ključem. Dodatna sigurnost ovog U- lock-a je alarm koji se nalazi u bazi lokota te ima zvučnu sirenu glasnoće do 120 decibela što je izrazito jako Alarm se aktivira u trenutku kada netko pokuša bilo što raditi na lokotu. Stavljanje alarma na lokotu u stanje pripravnosti se izvodi s ključem prilikom zaključavanja lokota. Kada okrenete ključ i zaključate lokot, jednim zvučnim signalom ćete dobiti potvrdu da je alarm u stanju pripravnosti, tako isto ćete čuti dva zvučna signala kod isključivanja alarma i otključavanja lokota. Rukovanje lokotom je detaljno opisano u uputama za korištenje.
Ovaj U-lock je obložen zaštitnim materijalom koji će spriječiti oštećenja na okviru vašeg bicikla.
Level zaštite po OnGuard standardima je 80/100
Promjer čelične šipke - 14mm
Pokrov na bravici - zaštita od nakupljanja prašine
Dužina - 150 mm
Širina 85 mm
Nosač koji se montira na okvir bicikla

18928-14936627331.jpg (125 KB)ONGUARD CHAIN LOCKS MASTIFF

- Cijena u akciji %CODE-38  iznosi 278,99 kuna (449,99 kuna - redovna cijena)
U ovu cijenu nije uključena dostava, lokote šaljemo poštom na adresu o vašem trošku.
Upit za ponudu šaljite na: code38@biker.hr
Klasični lančani lokot koji ima integriranu bravu s ključem i obložen je zaštitnim materijalima kako bi spriječio oštećenja na okviru. Radi se o lancu koji je ojačan titanskom legurom te je svaki link na lancu četvrtastog presjeka debljine 10 mm što ga čini još jačim i otpornijim na rezanje. 110 cm dužina lanca je dovoljna za obuhvatiti prednji kotač i okvir bicikla te ga vezati oko predviđene šipke na parkingu za bicikle.
Level zaštite po OnGuard standardima je 78/100
Promjer lanca - 10 mm
Presjek lančanog linka - četvrtasti
Zaštita od habanja - najlonski omot/guma/pvc


NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh